Palma

Jag och tre tjejkompisar är i Palma på tjejsemester och njuter av sol, mat, cava och Mallis alla stränder. 

Hörte brygga

Idag åkte jag och Jens till Hörte brygga för att äta lunch på rökeriet. De har en gårdshandel där man kan köpa råvaror från gårdar i närheten. De gör även deras egna charkuterier, ostar, bröd och smör. Jag handlade självklart morgondagens frulle tills oss där.


Martin som äger rökeriet har gjort en briljant idé med att man får plocka ihop sin egen picknick-korg. Vi åt deras chark, ost, en rökt långtidsbakad fläsksida med mayo, sallad direkt från landet, mjölksyrad gurka och blomkål. Hörte ligger mellan Smygehuk och Ystad, så har ni vägarna förbi måste ni göra ett stopp hos Martin.


Dagdrömma

Idag har jag tagit mitt första dopp i Sverige, iskallt var det och det resulterade i en nackspärr. Nu drar jag runt som en tant och åmar mig.


Vi hittade ett tomt hus på vägen hem precis vid stranden som jag blev helt förälskad i. Det hade varit så mysigt att ha ett eget litet sommarhus här. Har satt Jens på att leta upp ägaren och fråga om vi skulle kunna få köpa det. Vill måla det röda svart och flytta in tills nästa sommar, ibland är det härligt att få dagdrömma.