48 timmar i Paris

Hemma efter 48 härliga timmar i Paris. Jag har ätit så mycket gott, druckit rosé i vartenda hörn och strosat i mina favorit butiker. 

Sen middag på hotel Côstes i onsdags kväll med den godaste tomatsåsen jag har ätit (och då har jag ätit många). 
Att kunna sitta ute och inte frysa vid 22.30. Vaknade till ett 20 grader varmt Paris och en promenad genom Palais Royal. 

Belgiska våfflor på le pain och mitt favorit varuhus, le bon marché.
Efter 7 timmar på benen hittade vi till en liten bistro där vi åt burrata, delade på en fantastisk ostbricka och en flaska rosé.

Fredag morgon spenderades hos Gianvito Rossi där jag föll för dessa skönheter. Mitt sko konto ligger på minus efter torsdagen så jag fick motvilligt låta dem stå kvar på hyllan och har redan börjar räkna ner till den 25:e.


Spenderade mina sista Paris timmar på hotel Côstes med sommarbär och Kim Kardashian. Nu är jag hemma i Stockholm igen, mina sista lediga dagar innan jobbet drar igång. Längesen jag kände mig så taggad på livet.

Obeskrivligt


25:e maj blev inte en vanlig dag, det blev dagen jag tog körkort (10 år efter alla andra). Känslan när inspektören berättar att provet är godkänt och att om en vecka kommer körkortet posten är obeskrivlig. Lipsill som jag är började jag gråta med detsamma! Väl hemma i Stockholm igen skålade vi i champagne och tårta. Grattis till mig, jag är så stolt över mig själv.

Ikväll packar jag inför Paris imorgon, ska bli så skönt att strosa omkring i världens vackraste stad. 

K&K