Mat och mat

Det har varit en riktig ätar helg kan jag tala om. I fredags firade vi Elins födelsedag lite i efterskott. Vi började på kontoret med chark, ost och löjrom innan vi fortsatte ner på Kommendören för att senare avsluta kvällen på Daphnes med ett härligt gäng. Grattis kära vän, vad vore livet utan dig! // I lördags mådde jag som jag förtjänade, masade mig iväg för lunch i solen tillsammans med Johanna innan jag myste ner mig tillsammans med mormor och massa kräftor. 
 

Veckan

Foodora levererar till dörren, Broms direkt till Vasastan // Nöjd över nya skor från Zara som blev mina för en billig penning // Kalasade på Urban Deli med Mildh press som fyllde 25 år, hurra! // Överlevt på kaffe // Haft showroomet fullt med kunder, här Jolina från Borås som tyckte lika mycket om Munthe som jag gör // Bebis gosat med Saras lilla juvel Alexa // Velat köpa med mig varenda blomma från Makalösa blommor.

Copenhagen

 
 
Oj vad härligt jag har haft det, Köpenhamn kan verkligen fylla på mitt energi och inspirations konto till max.
 Frukost på Atelier september // Ett besök hos MAGISKA Aiayu // Jewelryroom med Blue Billie // Strosing på stan en eftermiddag //