On the road

Livet på vägen, hinner knappt packa ur väskan innan den ska packas om. Förra söndagen packade jag och Agnes ihop våra kollektioner jag drog till Malmö.
Som vanligt blir vi hungriga i Nyköping och stannar alltid på MAX. Här i Jeans från Acne, Kashmir från Day Birger et Mikkelsen och kappa från 2ndday. 
Innan vi lämnade Malmö på tisdagen för Göteborg testade vi Marcus Samuelsson´s restaurang Eatery social på Clarion sign. Mysig restaurang, god sangria men tyvärr rätt smaklös mat.
 
I Göteborg bor vi alltid på hotell Flora, ett nichat hotell just för leverantörer med stora fina showrooms. Personalen är FANTASTISK och man känner sig alltid hemma när man checkar in där. 
På torsdagen fyllde jag 27 år och 06.30 vaknade jag av Agnes som kom tassande med en kaffebricka och sjöng för mig, jag blev så paff och rörd så tårarna rann. Hon är så fin min kollega som jag åker land och rike runt med varenda vecka. Det är det lilla som gör det, kaffe på sängen, en flagga på frukostbordet från hotellpersonalen, samtal, sms.. Särskilt varm i hjärtat blev jag av de här tjejerna och deras ord.
På kvällen fortsatte firander på TOSO som jag verkligen kan rekommendera alla som är i Göteborg. Speciellt deras lax tartar och råbiff, avslutade middagen med två tuggor av deras kanelpannkaka innan jag var PROPPMÄTT. 
Äntligen hemma i Stockholm igen avslutade jag min vecka med de här pärlorna och firade Johanna som fyllt 40 år (ser inte ut som en dag över 35) under veckan. Började med torsk på Sturehof, mellanlandade på Riche för hotshot´s och slutade på Fou´s dansgolv till sena natten. 

Coat love

 

En vecka senare

Tror inte att det bara är jag som har fredag som favorit dag. Det känns som att man alltid får fira det på något vis med en fredagsbukett blommor eller lite fredagsvin på lunchen. Jag gillar att fira och är duktig på att hitta anledningar till att fira något. Den här fredagen firar jag in med en hemmakväll för ovanlighetens skull. Idol, gruyere och tryffelsalami. 
 
Förra lördagen drog jag på mig klackarna för en myskväll tillsammans med familjen. Även att jag bor hemma förtillfället så blir det inte att man hinner ses och umgås speciellt mycket. Här i tjockstickat från HM, jeans från Acne och klackar från Manolo Blahnik.
 
Söndagsbrunchade i solen på Milles uteservering tillsammans med Johanna och Elin. Pannkakorna såg godare ut än var de var.
 
Under införsäljningsveckorna hinner man knappt se sig själv i spegeln men i onsdags lyckade jag få till en kväll på Daphnes med härliga Elin. Till efterätten anslöt Magrina, jag är så tacksam över att ha dessa damer i mitt liv.
 
Det känns ju inte som jag gör annat än äter.... MEN jag måste rekommendera lilla eko som ligger på Riddargatan. Det var längesen jag åt så fräscht!! Här en parma smörgås som omväxling efter ätit mig mätt på deras edamamebiffar de senaste veckorna.