Nystart

Jag är ju väldigt dålig på uppdatering och det känns som att det är så de flesta av mina inlägg börjar, med en ursäkt för frånvaro. Jag lovar mina vänner att jag ska bli en närvarande bloggare från och med nu, dela med mig av mina utmaningar som väntar i höst och min flytt till huset i skogen.
Imorgon är det dags för mässa i Köpenhamn igen, det betyder verkligen att hösten knackar på dörren och att livet är redo för rutiner igen. Hösten är min favorit årstid och jag kan inte vänta tills jag får krypa in i en storstickad kofta.
Jag kanske har varit otydlig med vad jag sysslar med nuförtiden här inne? Jag har sen snart 10 år tillbaka jobbat i kläd och modebranchen, från Marc O' Polo till By Malene Birger till Day Birger et Mikkelsen OCH nu min dröm. I mars i år erbjöd Elin mig att bli partner i hennes agentur Nord Agency STHLM och självklart svarade jag JA. Så jag lovar att jag ska bjuda mer på Nord Agency och vad vi har för oss.
Självkart kommer jag att fortsätta bjuda på massa mat som är det bästa jag vet, och såklart massa inspiration, både från mitt liv och bilder jag inspireras av. 
Vad tror ni, följer ni med mig i höst?
Kommentera inlägget här: