On the road

Livet på vägen, hinner knappt packa ur väskan innan den ska packas om. Förra söndagen packade jag och Agnes ihop våra kollektioner jag drog till Malmö.
Som vanligt blir vi hungriga i Nyköping och stannar alltid på MAX. Här i Jeans från Acne, Kashmir från Day Birger et Mikkelsen och kappa från 2ndday. 
Innan vi lämnade Malmö på tisdagen för Göteborg testade vi Marcus Samuelsson´s restaurang Eatery social på Clarion sign. Mysig restaurang, god sangria men tyvärr rätt smaklös mat.
 
I Göteborg bor vi alltid på hotell Flora, ett nichat hotell just för leverantörer med stora fina showrooms. Personalen är FANTASTISK och man känner sig alltid hemma när man checkar in där. 
På torsdagen fyllde jag 27 år och 06.30 vaknade jag av Agnes som kom tassande med en kaffebricka och sjöng för mig, jag blev så paff och rörd så tårarna rann. Hon är så fin min kollega som jag åker land och rike runt med varenda vecka. Det är det lilla som gör det, kaffe på sängen, en flagga på frukostbordet från hotellpersonalen, samtal, sms.. Särskilt varm i hjärtat blev jag av de här tjejerna och deras ord.
På kvällen fortsatte firander på TOSO som jag verkligen kan rekommendera alla som är i Göteborg. Speciellt deras lax tartar och råbiff, avslutade middagen med två tuggor av deras kanelpannkaka innan jag var PROPPMÄTT. 
Äntligen hemma i Stockholm igen avslutade jag min vecka med de här pärlorna och firade Johanna som fyllt 40 år (ser inte ut som en dag över 35) under veckan. Började med torsk på Sturehof, mellanlandade på Riche för hotshot´s och slutade på Fou´s dansgolv till sena natten.